Succesvol Internationaal Paastoernooi op Woudestein

29 maart 2018

Excelsior kreeg rond de Paasdagen weer een aantal grote buitenlandse clubs op bezoek. Na het grote succes van vorige jaargangen werd op 31 maart en 1 en 2 april opnieuw een groot internationaal toernooi gehouden voor Onder 15 teams. Inmiddels is ook de groepsindeling bekend gemaakt. SBV Excelsior O15 nam het in poule A moeten op tegen onder meer Paris St-Germain en de andere in het onderstaande genoemde teams. Sparta kreeg in poule B onder meer Chelsea als tegenstander terwijl Feyenoord het moest opnemen tegen onder andere Besiktas. Alleen de laatste poule had geen Rotterdamse ploeg: AZ trof hier onder meer West Ham United.

Toernooiwinnaar werd TSG Hoffenheim uit Duitsland, Excelsior bleef zeer verdienstelijk net in het linkerrijtje met een 12de plaats, ruim voor de twee andere Rotterdamse deelnemers. Zie voor de stand deze website.

 

Paris Saint-Germain
France

Borussia Mönchengladbach
Germany

Djurgårdens IF
Sweden

 

 

 

Fukushima United FC
Japan

True North Soccer
Canada

Excelsior

Ook voor de Onder 11-teams wordt een toernooi georganiseerd. In juni doet ons Onder 11 achttal mee met de grote binnenlandse clubs, en met buitenlandse clubs als Juventus, West Ham United en Manchester United.

Voor meer informatie, zie de website van de Rotterdam Footballcup.

 

Terug naar overzicht