Meld je aan en word een top-scheidsrechter!

19 april 2018

Fluiten is leuk, of dat nu pupillen, junioren of senioren voetbal is, en ongeacht het niveau, bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Als scheidsrechter leid je een duel in goede banen. Bij SC Excelsior willen we daarom proberen om op iedere wedstrijd een geschikte scheidsrechter in te delen. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe scheidsrechters, in alle leeftijden, die het leuk vinden om wekelijks onze wedstrijden fluiten. Ook als je nog nooit een wedstrijd gefloten hebt, ben je van harte welkom.

Ben je (bijna) 12 jaar of ouder? Jongen, meisje, man of vrouw? En is voetbal jouw ding? Stuur dan een mail naar scheidsrechterscexcelsior@gmail.com met daarin jouw gegevens zoals naam, leeftijd en hoe wij jou kunnen bereiken. Dan regelen wij dat je geheel vrijblijvend een gesprekje met één van de scheidsrechtercoördinatoren krijgt. Binnen SC Excelsior krijg je de nodige begeleiding en opleiding en zorgen we ervoor dat je helemaal voorbereid het veld op gaat. Tenslotte zijn Danny Makkelie en Shona Shukrula ook ooit als verenigingsscheidsrechter begonnen.

Terug naar overzicht