Excelsior, oud-papier-club

28 november 2018

In het verleden bracht dat ons een uniek imago, tegenwoordig zijn recycling en duurzaamheid “hot”!

We kunnen alleen maar bijzonder trots zijn op het feit dat we nog steeds vele tonnen papier via onze club verzamelen. Dank aan de al diegenen die hieraan hebben bijgedragen; in het bijzonder aan Jaap van Drunen, de vrijwilliger die alles zo mooi sorteert en stapelt. Hij werd daarom al door verschillende media geïnterviewd, vorig jaar nog als ‘‘markante Rotterdammer’ door Sander de Kramer voor ‘Recht uit Rotterdam’, en eerder al bij de NOS, bij Yes we care van Excelsior4All (zie links).

Alleen al voor hem zouden we overal oud papier vandaan moeten halen en in de container op het parkeerterrein moeten brengen! Goed voor het milieu en goed om de contributie laag te houden, want iedere volle container betekent weer een paar honderd euro voor de clubkas.

Daarom deze oproep: als u papier weggooit, doe het dan via de container op de parkeerplaats!

 

Terug naar overzicht