Einde seizoen 1e team SC Excelsior

25 mei 2019

Vandaag was de laatste competitiewedstrijd uit tegen Schoonhoven. Het was goed weer en om 14:30 uur werd afgetrapt op veld 1 wat een prima onderhouden grasmat was. Tot de 20e minuut was er geen probleem voor Excelsior geweest. Dan een vrije trap voor Schoonhoven links buiten de zestien meter van Joey. De bal ging schuin voorlangs en werd tegendraads gekopt door de tegenstander. Door niet meelopen met de directe tegenstander in het strafschopgebied, kwamen 2 spelers van Schoonhoven vrij te staan. 1-0 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee geen veranderingen in het spel. Excelsior met veel balbezit en counteren van Schoonhoven. Door diverse oorzaken liep het niet bij Excelsior, waardoor de laatste wedstrijd met dit team met 4-0 verloren werd. Hiermee werd het seizoen 2018-2019 afgesloten.

Het 2e team speelt komende dinsdag haar laatste competitiewedstrijd bij NOC Kralingen.

De staf dankt een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit seizoen.
De spelers die ons verlaten wensen we veel succes bij de nieuwe club toe.

Terug naar overzicht