Inschrijven Pupil van de Week seizoen 2019-2020

01 juni 2019

Na een geweldig succes dit seizoen met de Pupillen van de Week, gaan we volgend seizoen lekker verder. Teammanager Ronald van SC Excelsior Rotterdam 1 en 2 had het er maar druk mee. Omkleden in Excelsior kleding, mee naar de scheidsrechter, de voorbespreking van het 1e team, warmlopen en alles opruimen. Dan met de scheidsrechter en de wedstrijdbal als eerste het veld op. In de line up handen schudden met de spelers. De tos winnen voor het team en dan de aftrap nemen……om uiteindelijk bij de tegenstander te scoren. Op de bank de wedstrijd bekijken, met snoepjes van Iris en onder een deken als het koud was. En dan als laatste met Ronald een patatje eten en een echte Excelsior bal met de handtekeningen van het 1e team betaald voetbal krijgen. En na het weekend je foto’s en naam op de website zien staan. Wie wil dit nu niet?

Ben je onder de 11 jaar en speel je bij Excelsior, laat je moeder, oma, opa, vader, tante, broer of zus je opgeven bij Ronald en je wordt uitgenodigd om dit alles mee te maken.  Mail dan naar: ronald.puszkar@gmail.com

Nog niet aan de beurt geweest….geen zorgen……je staat op de lijst bij Ronald. Bij de eerste thuiswedstrijden ben je dan aan de beurt.

  

Terug naar overzicht