Algemene Ledenvergadering op 11 november 2024




De Algemene Leden Vergadering (ALV) van Sportclub Excelsior wordt gehouden op maandag 11 november 2024 om 20.00 uur in de kantine.

Leden zijn van harte welkom!

De agenda staat hieronder vermeld; de concept-notulen van vorig jaar en de stukken zijn via de tab SC Excelsior bovenaan rechts op deze website te vinden. Overige stukken worden tijdens de vergadering uitgedeeld.

Bestuursbenoemingen

  • Vanwege drukke werkzaamheden treedt Pieter van Stijn na één jaar van zijn termijn af als penningmeester. In lijn met art. 8 van de nieuwe statuten heeft het bestuur een vervanger gezocht. Het bestuur heeft in Claudius Abegg een opvolger gevonden en stelt voor hem te benoemen om de termijn van drie jaar vol te maken.
  • Omdat zijn termijn van drie jaar ten einde is, treedt Jacko van Ast af secretaris. Hij kan op grond van art. 8 lid 3 van de (nieuwe) statuten niet worden herbenoemd. Het bestuur heeft in huidig bestuurslid Caren Heijne een vervanger gevonden en stelt voor haar te benoemen als secretaris voor een termijn van drie jaar. Op verzoek van het bestuur stelt Jacko van Ast zich beschikbaar voor een termijn als gewoon bestuurslid.
  • Eventuele tegenkandidaten voor de in functie te benoemen bestuursleden (secretaris en penningmeester) of het gewoon bestuurslidmaatschap dienen te worden aangedragen door tenminste drie stemgerechtigde leden, en moeten binnen tien dagen na publicatie van deze oproep tot de algemene ledenvergadering bij het bestuur bekend te zijn.
  • Als kandidaat voor een termijn van drie jaar als gewoon bestuurslid heeft zich Ben Bruins aangemeld. Het bestuur adviseert de ALV om niet over te gaan tot deze verdere uitbreiding van het bestuur.

De Algemene Ledenvergadering is uitsluitend toegankelijk voor leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Sportclub Excelsior of personen die door het bestuur zijn uitgenodigd. Stemgerechtigd zijn leden die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt en de ouders/verzorgers van jeugdleden (tot het bereiken van een leeftijd van 18 jaar), waarbij voor ieder jeugdlid één stem kan worden uitgebracht.

Wij hopen u allen te mogen begroeten!

Het bestuur van SC Excelsior

  • Joris de Caluwe (voorzitter)
  • Jacko van Ast (secretaris)
  • Pieter van Stijn (penningmeester)
  • Caren Heijne
  • Patrick Pols

 

Agenda ALV maandag 11 november 2024

20.00 uur, kantine

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Notulen van de algemene ledenvergadering van 27 november 2023
  4. Ingekomen stukken
  5. Jaarverslag secretaris seizoen 2023 – 2024
  6. Jaarverslag penningmeester seizoen 2023 – 2024
  7. Begroting 2024 – 2025
  8. Bestuursbenoemingen:
    • Vanwege drukke werkzaamheden treedt Pieter van Stijn na één jaar van zijn termijn af als penningmeester. In lijn met art. 8 van de nieuwe statuten heeft het bestuur een vervanger gezocht. Het bestuur heeft in Claudius Abegg een opvolger gevonden om de termijn van drie jaar vol te maken.
    • Omdat zijn termijn van drie jaar ten einde is, treedt Jacko van Ast af secretaris. Hij kan op grond van art. 8 lid 3 van de (nieuwe) statuten niet worden herbenoemd. Het bestuur stelt voor huidig bestuurslid Caren Heijne te benoemen als secretaris. Op verzoek van het bestuur stelt Jacko van Ast zich beschikbaar voor een termijn als gewoon bestuurslid.
    • Als kandidaat voor een termijn van drie jaar als gewoon bestuurslid heeft zich Ben Bruins aangemeld. Het bestuur adviseert de ALV om niet over te gaan tot deze verdere uitbreiding van het bestuur.
  9. Toelichting op de ontwikkelingen bij Excelsior Rotterdam door bestuursvoorzitter Bob de Lange.
  10. Rondvraag
  11. Sluiting
Meldingen
Agenda
Nov
11
Algemene Leden Vergadering