Clubinformatie

Algemeen telefoonnummer: 010-4120516

Telefoonnumers van vrijwilligers en trainers staan onder organisatie

Het afmelden van trainingen en wedstrijden gaat via de leider/trainer; slechts bij nood via de mail. 

De vereniging Sportclub (SC) Excelsior is de amateur- en jeugdafdeling van de voetbalclub Excelsior, die werd opgericht op 23 juli 1902 en op sportcomplex Woudestein de jeugdopleiding verzorgt in nauwe samenwerking met de professionele tak Stichting Betaald Voetbal (SBV) Excelsior.

SC Excelsior speelt met een groot aantal jeugdteams en enkele senioren- en veteranenteams in de competities van de KNVB, en verzorgt op het complex Woudestein drie interne competities voor de jongste jeugd en vier voor de oudste senioren.

Leden-stop voor jongens!

Uitsluitend via scouting wordt soms aan jongens gevraagd lid te worden. In het voorjaar is een talentendag, waarvoor getalenteerde spelers zich kunnen aanmelden. De aankondiging verschijnt onder ‘nieuws’ op deze website. Wel wordt elk seizoen een 60-tal jongens aangenomen die in het jaar waarin het seizoen begint 5 jaar worden voor de interne World Cup-competitie. U kunt uw zoon op de wachtlijst plaatsen voor de 5-jarigen door op een zaterdag even langs te komen in de bestuurskamer. Indien uw kind reeds op de wachtlijst staat en uw kind heeft inmiddels de leeftijd van 6 jaar bereikt, wordt hij niet meer opgeroepen.  

Wel zijn er plaatsen beschikbaar bij de meisjes en de veteranen. Voor het 7×7-voetbal voor 30-plussers bestaat een lange wachtlijst.

Clubkleuren

Shirt: Zwart
Broek: Rood
Kousen: Rood