Mededelingen

Wedstrijden & trainingen tijdens de herfstvakantie

Woensdag 18/10/2017 – geen trainingen voor de World Cup; Europa League; Champions league en JO11-2 t/m JO11-7

Woensdag 18/10/2017 – geen keeperstraining voor 09/O11 keepers onderbouw; O13 / O15 / O17 keepers middenbouw.

Zaterdag 21/10/2017 – geen wedstrijden voor de interne competities van de World Cup; Europa League & Champions League. Maar wie zin heeft om te trainen of een wedstrijdje te spelen is welkom tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Verzamelen om 09:45 uur. Graag in eigen trainingskleding komen. Er wordt geen kleding uitgedeeld.

Teamfoto’s

De komende weken zal regelmatig de fotograaf op onze velden verschijnen om voorafgaand aan de wedstrijden de teamfoto’s te maken. Gezien het grote aantal teams kunnen foto’s van teams die niet compleet zijn helaas niet opnieuw genomen worden.

Kom op tijd voor de wedstrijden en de trainingen!

Op maandagen zijn de trainingen voor de JO11-2 t/m JO11-7 van 16:30 – 17:30 uur. Helaas komen er regelmatig spelers te laat, en daarom hebben moeten besluiten dat je niet meer kan meetrainen als je te laat komt. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Hetzelfde geldt voor de wedstrijden, vooral bij onze interne jeugdcompetities komen nogal eens kinderen pas aan, als de wedstrijden al begonnen zijn. We halen de wasmanden met kleding ook liever niet uit de kleedkamer (vanaf het moment dat de wedstrijd begint), maar als dat de enige wijze is om een teamsport te kunnen bedrijven zullen we daar wel weer toe moeten overgaan. Kom op tijd of helemaal niet, maar geef dat dan svp wel vantevoren door!

 

Aanvangs- en aanwezigheidstijden

De tijden van de wedstrijden zijn te vinden op deze website onder het hoofdstuk “Programma en uitslagen”.