30 augustus 2018

Welkom allemaal!

De trainingen zijn weer begonnen. En Excelsior is weer 60 kanjers rijker. Ook voor deze nieuwe lichting vijfjarigen zijn de trainingen weer van start gegaan.... Lees verder »

30 juli 2018

Nog meer actievelingen

Dat er tijdens de zomerstop niet gevoetbald wordt op Woudestein wil niet zeggen dat onze medewerkers niet actief zijn! Juist tijdens de zomervakantie is er... Lees verder »

02 juli 2018

Excelsiorianen blijven actief

Ondanks dat de zomerstop inmiddels is ingegaan, werden er in en buiten het Sportcomplex van de Sportclub Excelsior door verschillende mensen van Excelsior sportieve prestaties... Lees verder »

25 juni 2018

Visie Sportclub Excelsior

De visie van Sportclub Excelsior vindt u hier. Door met plezier te voetballen zullen ook de prestaties omhoog gaan. Dit past naadloos bij de gedachten... Lees verder »

21 juni 2018

Seizoenkaart eredivisie

We gaan geschiedenis schrijven! Komend seizoen speelt Excelsior Rotterdam voor de tweede keer in de clubhistorie voor het vijfde achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Als... Lees verder »

19 juni 2018

Uitslag Loterij SC Excelsior

In onderstaand document treft u de winnende loten aan van de Kleine Club Actie voor Sportclub Excelsior. Hartelijk dank aan de organisatoren en al diegenen... Lees verder »